7
Orang Memberi Komen

Terima Kasih Adik-Adikku.





Hai, ingat lagi tak semalam cikgu Faiz ada publish satu entry pasal photoshop dan header? Apa? Tak ingat? Takpe. Korang boleh refresh balik KAT SINI. Dah ingat balik? Good. Hihi. Korang tau tak? Lepas cikgu Faiz dapat respon pasal entry semalam tu terus je tangan ni mengedit header yang diidam-idamkan. Memang tak sabar giler la cikgu Faiz ni kan. Hahaha.



Rasa happy sangat sebab apa yang telah diajar oleh sifu merangkap otai telah dapat diaplikasikan di dalam merekabentuk header blog ni. Ala, header simple je tapi kira ok la kan sebab jenuh jugak nak menjadi. Cuba korang bandingkan header yang tak berapa nak jadi ni dengan header yang terbaru ni.



teruknya header ni. giler comot kan.







header baru selepas diberi tunjuk ajar :)



Hihi. Ok tak? Sebenarnya ada banyak lagi yang cikgu Faiz nak perbaiki. Ni header tak nyempat-nyempat nak siap sebab tak sabar-sabar nak tayang kat korang la. Hahaha.



Di sini cikgu Faiz ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada mereka-mereka yang sudi memberi respon terhadap entry semalam tu. Mereka semua masih muda dan tidak lokek berkongsi ilmu di dada. Terharu sangat-sangat. Hukhuk.


Lyssa Faizureen

Lisa Afha

Clara Rella

Shida


Kamsahamnidaaaaa !!!!! (hekhek)


Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
7 Comments

7 orang comel dah komen:

shida'R said...

sama2 cikgu ^_^
sama2 belajar xsalah kita share2
dlm dunia bloging ni kita harus
"give and take"
baru ada muafakat antara blogger ~_^
tq cikgu unuk entri ini :)

Lyssa Faizureen said...

HEHE . wahh . gud cikgu :)
Your header dah lawa banget ! pandai cikgu buat header tu .. pandai jugak cikgu crop gambar . hehe .
Rasa bangga lak , apa yang Lyssa ajarkan berhasil . ^_^

Nurul Faiz Bikers said...

@shida'R
sama2 shida.


Lyssa : makasih di atas pujian itu.
hihi. malu sudah.

emy zulaiha said...

hehe comel je header cikgu faiz gmbr dgn anak! nice :)

Nurul Faiz Bikers said...

@emy zulaiha
maseh ye :)
i like !

Lissa said...

same2 cikgu:):) rajin2 godeh photoshop tu. insyallah lepas ni boleh buat lagi baik:). lisa tolong ape yang termampu je:)

Nurul Faiz Bikers said...

@Lissa
hihi. kdg2 dah godek pon still tak paham.
bila dah jd tu hepi sgt. huuu~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...