8
Orang Memberi Komen

Dah Ada 300 !!!





Whoaa.... diam tak diam cikgu Faiz sudah mempunyai 300 followers.

Ala, baru 300. Cayok cayok !!




Followers ke 300 ini adalah......

SEPET KUKU

Tq sebab sudi follow blog yang tak seberapa ni.

Salam perkenalan wat beliau.

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
8 Comments

8 orang comel dah komen:

Wilayah Sepet Kuku said...

As salam...

Wah!..terharunya, terima kasih...dgn entry nie...

chaiyok!chaiyok!..hehe

Nurul Faiz Bikers said...

@Wilayah Sepet Kuku
wsalam
sama-sama kasih ye.
sy budak baru belajar.
hihi.

Wilayah Sepet Kuku said...

tak per..saya juga...
mari belajar bersama...cikgu pun boleh ajar saya...

:)

Nurul Faiz Bikers said...

@Wilayah Sepet Kuku
InsyaAllah, boleh :)

CikguShikin said...

Tak aci..take note ye mata kat sebelah tu NotaCikguShikin..hehe

Secret recipe di bentong baru buka selepas entri saya ditulis. ;)

teratai said...

seronokkan bila follower bertambah:)

noor badriah said...

wah.. congrats followers dh bertambah! =D

Nurul Faiz Bikers said...

@CikguShikin
oic. dah lama la ek entry tu...

teratai : seronok sgt nih. hihi

noor : tima kasih ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...