Permainan Tanda Menanda.







Malam ni Cikgu Faiz nak jawab soalan yang telah ditanda oleh Cik Ketam Rajin. Maseh ye sebab tanda nama cikgu. Sebelum ni pon cikgu Faiz dah pernah join permainan ni. Kalau tak caye boleh semak DI SINI.


Jadi cikgu Faiz hanya akan menjawab soalan yang dikemukakan sahaja. Mari intai apa soalan dan jawapannya.....




1) Nama seperti dalam IC.
Answer : Nurul Faiz Binti Jamaludin



2) Favourite colour
Answer : Tengok blog cikgu Faiz ni banyak kaler apa? Ha, itulah jawapannye. PINK.



3) Asal dan tinggal di mana?
Answer : Berasal dari Bentong, Pahang. Kini menetap di Puchong, Selangor.



4) Kenapa berblog?
Answer : Untuk mengisi masa lapang. Jadikan blog sebagai medium untuk meluahkan perasaan yang terpendam di lubuk hati.



5) Status?
Answer : Married.



6) Benda yang korang tak suka/alah/benci?
Answer : Cikgu Faiz benci perempuan gedik yang suka kacau laki orang( agak emo bila jawab soalan ni).



7) Attitude anda?
Answer : Simple kot.



8) Kenapa korang rasa diri korang bertuah?
Answer : Sebab ada ibu bapa, adik beradik, suami, anak dan rakan-rakan tersayang.



9) Benda yang bermain di fikiran korang sekarang?
Answer : Nak makan nasi. Perut dah lapar la....



10) Favourite song and reason?
Answer : Lagu Dibius Cinta. Sebab Yusry yang nyanyi. Hihihi.



11) Korang rasa orang yang main tag ni gila atau syok sendiri?
Answer : Tak baik cakap macam tu sebab korang pon main game ni gak kan... Hihi. Ok aper.




SIAP !

4 comments:

Cheq Suna said...

Anda ditag, kalo sudi lawat cni yea http://cheqsuna.blogspot.com/

sis92 said...

ok sis juga benci perempuan gedik menggedik-gedik dengan kekasih orang *emo!

Cik Ketam Malas said...

thanks sis... dah bca... :)

Nurul Faiz Bikers said...

cheq suna : maseh ye. nanti sy jwb k..

sis 92 : kita anti gedik !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...