2
Orang Memberi Komen

Kepulangan Yang Dinanti ♥





Gembiranya rasa hati sebab Prince Charming tersayang balik hari ni.

Bila sekali sekala berjauhan tu terasa juga rindunya walaupon kami sering bercakaran (teruk beno bunyinye).

Haha. Takde rumahtangga yang sentiasa aman bahagia tanpa sebarang perasaan tidak puas hati.

Kalau tak mesti ada 'something going wrong somewhere'.





Saya rindu awak tau walaupon awak semacam tak mempedulikan perasaan saya.

Harap-harap kat tempat baru ni hubungan kita akan menjadi lebih baik dari yang sebelum ni.


Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
2 Comments

2 orang comel dah komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...