MTV Incik Boss & Probe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.


Sekarang ni Cikgu Faiz tengah dalam proses menjawab soalan-soalan forum. Sambil-sambil tu layan juga MTV dekat bawah ini. Hehehe. Kurang sikit pening kepala. Anda semua pernah dengar tak? Kalau tak jom layan MTV ni dengan Cikgu Faiz. Siap ada lirik lagi. Sebelum tekan butang play pause dulu lagu dekat sebelah ni ye -->


Lirik lagu Incik Bos dan Probe (terbalik)


Di suatu masa keadaan dunia
Penuh bergaya
Ancaman dari kami kami ini
Habislah semua hero dah takde
Hero dah kalah ler
Kalahkan kami
Kalahkan kami
Hero yang hensem datang takluki bumi
Demi koko yang dicintai (Oh yeah!)
Mereka dah tiba tahun lepas lagi
Macam-macam terjadi
Ada sekali kalah tapi akhirnya menang juga
Incik bos, dan Probe
Incik bos, dan Probe
Incik Probe, dan bos
Probe
Komputer
Multi monster (eh, dia dah jadi baik ah)
Dan bos hensem kita
Adudu
Dan Probe (yeah yeah !.. wo wo..)
Incik bos, dan Probe
Incik bos, dan Probe !!









With love..,

2 comments:

Rafidah Yaakob said...

Bergaya . Ada kelas gitu!

shidaR said...

heheee^^ lawak lak sore depa heheee ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...