Kempen pertama berakhir

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.




Heh... Hari ni buka akaun Nuffnang tengok gitu-gitu je sebab minggu ni rasanya Cikgu Faiz kurang aktif disebabkan line internet macam siput sedut. Tak pasal-pasal siput sedut terlibat sama. Huhu. Tapi entri tetap berjalan seperti biasa. Kalau ada lebih masa dapat la dua entri dalam sehari. Kalau internet lambat satu entri je la dapat. Jadi la kan. 


Bercakap pasal Nuffnang, nampaknya kempen pertama Cikgu Faiz iaitu dari Maxis Wireless Broadband tu sudah pon tamat. Sila rujuk gambar di atas ye. Hehe. Alhamdulillah.. Walaupon seciput tapi Cikgu Faiz bersyukur sangat sebab ada juga yang nak bagi duit dekat kita ni dengan hanya berblog. Terima kasih Nuffnang dan Maxis.


Sekarang cuma tinggal kempen dari Ayam Brand Sardine. Harap-harapnya bulan depan masih berjalan. Hehehe. Kalau korang tengok dekat gambar tu, untuk kempen Maxis Cikgu Faiz tak dapat pon CTR bonus. Huhuhu. Sedih giler. Nak buat macam mana? Ini sajalah yang Cikgu Faiz mampu lakukan. Hehe. Takpe. Yang penting Cikgu Faiz enjoy sepanjang berblog di alam maya ni.


Sekian, terima kasih.


PETRONAS


Yang benar,

12 comments:

sHaRiNa eLyaNa said...

wah bestnya nuff letak BE hehe..hope lama la dia lekat ya..

thomas said...

Sedikit-dikit lama2 jadi bukit!

Wak Gelas™ said...

wak pon Xde nufnang jugakkk.. Uhhuu

Cikgu Ma said...

dh penah dap[at BE ke? bestnya..

Mas Zull said...

assalamualaikum faiz...sikit2 lama jadi bukit la tu kan...:)

uncle said...

bagus lah tu..mulakan dengan sedikit-sedikit...tak lama lagi banyak lah BE bakal menyusul hihihi

Si Matatajam said...

Alhamdulillah...dah masyukk tu..

jaakechik said...

tahniah yer cikgu faiz.....hehe... btw, jaa dah letak link cikgu kat blog list jaaa.... hihi. happy blogging!

Nurul Faiz said...

@Mas Zull
wsalam mama Mas... betul tu. hehe.

Nurul Faiz said...

@jaakechik
terima kasih daun keladi, Jaa..

Mimie said...

jdlah kan..jnji de BE...

L said...

sikit2 lama2 jd bukit.. L pun seket jugak.. huu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...