4
Orang Memberi Komen

Faqih yang perasan dah sekolah

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.


Ehem ehem. Hehe. Diam tak diam tak lama lagi sesi persekolahan akan bermula. Terasa sekejap sangat masa berlalu pergi meninggalkan sejuta memori. Hmm... tahun 2012 memang banyak kenangan pahit manis dalam hidup Cikgu Faiz. Semoga kehadiran tahun 2013 akan menjadi lebih baik. In Shaa Allah.


Masa cuti hari tu dapat jugak la bawa Faqih pergi jalan-jalan window shopping. Faqih ni paling pantang kalau lalu depan shopping complex yang ada mainan tu. Kalau dia nampak terus meronta-ronta nak masuk. Terpaksa la masuk juga, kalau tak mula la Faqih buat perangai. Dah la dia tak nak main permainan yang setaraf dengan umur dia. Faqih ni suka main permainan budak sekolah rendah. Huhu. Permainan naik kereta, lori yang ada lagu tu langsung tak nak. Kalau dia ada mood baru nak naik. Perasan betul Faqih ni. Umur baru nak masuk tiga tahun.


Kalau tak percaya tengok la gambar-gambar di bawah ni. Huhu. Cuba tengok permainan apa yang menjadi pilihan Faqih tu. 



main ketuk-ketuk. dah la ketuk tak kuat. sekejap je dah habis. Huhu. layan je la.


Faqih tak kasi abah dia nak tolong ketukkan. Nak main sendiri tu. Huhu.


Main boling. Asyik masuk longkang je.


Main motor racing. Muka kusyuk.


Abah tukang tolak moto ikut lap. Huhu.


Betul tak apa yang Cikgu Faiz cakap? Faqih cuma nak main permainan budak dah sekolah :)


TOLONG YE.

Yang benar,

Membaca Amalan Mulia. Kalau Suka Tekan LIKE dan DONATE.

Comments
4 Comments

4 orang comel dah komen:

intanfirdaus247 said...

amboi faqih..suke nek menan motor racing yeeeeee

hnahdy said...

dah berjinak2 dah tu..hehe

trah zain said...

fuyooo.... nek moto..hehe

Si Matatajam said...

Hensemnya Faqih...biasa la bebudak mmg suka kan toys..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...