Terima kasih di atas sokongan anda


Assalamualaikum dan selamat sejahtera.


Dah berapa hari tak dapat nak update nota. Hujung bulan ni agak sibuk dengan kerja-kerja di kelas dan juga peperiksaan. Semalam dah selamat satu paper, Teknologi Maklumat Sekolah Rendah. Entah berapa yang betul agaknya. Di samping itu, internet juga seolah-olah tidak membenarkan Cikgu Faiz blogwalking ke blog rakan-rakan. Lambat semacam. Dah over limit lah katakan. Huhu. Kena tunggu dia laju seperti biasa baru boleh sambung blogwalking dan update nota-nota yang dah bertimbun tu.


Walaupun dah dua hari Cikgu Faiz menyepikan diri, namun masih ada insan-insan yang sudi bertandang ke blog ini. Terima kasih diucapkan :) Harap anda tidak bosan dengan entri yang sama. 



Trafik di blog Cikgu Faiz setakat ini.


Maaf jika Cikgu Faiz tidak membalas jejak korang. Seperti yang Cikgu Faiz katakan tadi, kena tunggu internet laju baru boleh blogwalking. Kalau tidak, letih nak menunggu loading. Huhu. Harap korang bersabar menunggu kedatangan Cikgu Faiz ye. 


P/S : Earning Nuffnang naik lagi hari ni. Suka suka suka. Hehe.


Maxis ada pelan-pelan wireless broadband BARU! Serendah RM48 sebulan! KLIK.


Yang benar,

6 comments:

trah zain said...

cg faiz jgn lupa singgah rumah maya saya jugak,,hehe

deno said...

deno datang ni... hihi :)

kak nora said...

selamat tahun baru 2013 cik gu Faiz..

sHaRiNa eLyaNa said...

tgk update 2013 hehe..happy bloging kak

Azie Namico said...

azie singgah sini...weee..nice !

jaakechik said...

tahniah cikgu faiz, rezeki blogging tu..hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...